Met inspirerende koffiebekers gaat iedereen fluitend naar zijn werk!

Weg met die saaie bekers op het werk. Samen met u kunnen wij uw koffie- en theebekers vormgeven op basis van uw persoonlijke wensen. Denk aan humoristische cartoons, mooie grafische vectors of inspirerende teksten. Het doel? Wat dacht u van het vergroten van competenties van het personeel of gewoon de positieve werksfeer bevorderen?

Nieuw in Nederland!

Het ontbrak lang aan leuke koffiebekers. Daar is verandering in gekomen. Art-Unit is met een nieuw concept gekomen genaamd ‘Boesties’. Dit zijn inspirerende koffiebekers, theebekers, waterbekers en limonadebekers met afbeeldingen van cartoons voor zowel personeel als klanten. Met ‘Boesties’ gaat iedereen fluitend aan het werk. De leuke en originele koffiebekers met cartoons stralen gastvrijheid en vriendelijkheid uit. Met name voor HRM c.q. personeelbeleid zijn ze een mooi instrument om de sfeer op het werk te bevorderen en aan competenties te werken. Zo zijn er diverse thema’s zoals de voorbereiding op een functioneringsgesprek, MVO en gedragsregels. Stel je collectie zelf samen, net waar je bij het personeelsbeleid het meeste belang aan hecht.

Stel zelf de leukste koffiebekers samen

Samen met onze cartoonist worden de originele en inspirerende koffiebekers speciaal voor jouw bedrijf of organisatie geheel naar wens ontworpen of samengesteld. Je kunt namelijk kiezen uit bestaande cartoons of geheel nieuwe cartoons laten ontwerpen. Je krijgt altijd vooraf meerdere ideeën doorgemaild. Daarnaast heb je de keuze uit diverse formaten bekers waaronder ook coffee to go bekers. En niet onbelangrijk…de originele koffiebekers met cartoons zijn milieuvriendelijk.

Quotes op bekers zijn chill!

Behalve grappige illustraties en cartoons kun je ook denken aan ludieke quotes op de origineel bedrukte koffiebekers. Lachen is gezond en vermindert de stress. Bovendien heeft humor een positieve werking op het brein. Met Boesties maak je niet alleen de beker maar ook je hoofd even leeg waardoor jij en je collega’s weer verder kunnen!

Bevorder de positieve werksfeer!

HR managers en directie doen er alles aan om de werksfeer te verbeteren en goed te houden. Boesties zijn een uitstekend hulpmiddel want je kunt de koffiebekers periodiek wisselen met nieuwe cartoons en/of quotes. Door de regelmatige ‘verfrissing’ treedt er geen gewenning op. Ook zal er met nieuwe thema’s regelmatig een discussie worden aangezwengeld aan het koffieapparaat.

Verbeter kwalificaties van het personeel!

Met Boesties kan HRM de werknemers actief laten werken aan competenties. Door een constante herinnering op de koffiebekers wordt bewust- en onbewust gewerkt aan bekwaamheden en ontwikkeling van personeel.

Toon ook bezoekers je personeelsbeleid

Vergeet ook het positieve effect op bezoekers niet indien zij een dergelijke origineel bedrukte koffiebeker, limonadebeker of waterbeker krijgen aangereikt. U toont aan dat u uw personeelsbeleid serieus neemt en wellicht zorg draagt voor MVO.

Vergroot de veiligheid!

In een aantal beroepen is het van levensbelang dat het personeel zich houdt aan bepaalde protocollen, zoals in de bouw, op kindercrèches en in de gezondheidszorg (o.m. ziekenhuizen). Op de koffiebekers kunnen belangrijke aandachtspunten of telefoonnummers afgebeeld worden.

Jubileum, feest of opening

Heeft u binnenkort een event zoals een jubileum, opening, personeelsfeest, congres etc. en zoekt u originele koffiebekers? Wij bedenken graag samen met u de illustraties of cartoons.

VEELGESTELDE VRAGEN

Wat voor soort characters kunnen jullie maken?

U kunt bij ons terecht voor 2D, 3D en handgetekende characters. Een character geeft uw bedrijf een persoonlijke uitstraling en straalt vertrouwen uit naar uw klanten. Neem voor alle mogelijkheden contact met ons op:

info@art-unit.nl 

+31(0)76 542 28 79

Bekijk hier enkele voorbeelden van characters

Waarin onderscheidt Art-Unit zich?

Art-Unit is een snel schakelend creatief bureau dat zelf produceert én samenwerkt met gespecialiseerde freelancers die hun vak verstaan. In al ons werk streven wij perfectie na. Bij ons vindt u een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. In ruim 30 jaar hebben wij een scherp oog ontwikkeld voor details en ervaring in elke branche.

Onze kernwaarden zijn:

  • Snel schakelen (ook spoedklussen en in weekenden)
  • Altijd bereikbaar per mail en telefoon
  • Na 30 jaar ervaring oog voor detail
  • Creativiteit en onderscheidend vermogen
  • Groot creatief netwerk voor beste prijs-kwaliteitverhouding
Zijn whiteboard animaties en cartoons zakelijk genoeg voor mijn bedrijf?

Uit ervaring weten wij dat whiteboard animaties niet branchegebonden zijn. Sterker nog, de meeste van onze klanten die cartoons of animaties laten maken zijn werkzaam binnen de zakelijke dienstverlening. Zij geven aan dat het juist een uitstekende manier is om droge of ingewikkelde materie op een luchtige manier te communiceren naar hun klanten. Hierbij geven zij aan dat het gebruik van humor een belangrijke factor is waardoor mensen hun bedrijf onthouden.

Zo hebben wij cartoons en whiteboard animaties gemaakt voor zeer uiteenlopende klanten, van financieel dienstverleners tot provinciale overheden. Het is een manier van communicatie dat veel mensen aanspreekt, van jong tot oud. Vanzelfsprekend houden wij u tijdens het gehele traject nauw betrokken en kunt u desgewenst voor een wat zakelijke of schematische tekenstijl kiezen.