portfolio

ZORG DAT MENSEN ONLINE OVER JOUW BEDRIJF PRATEN

Met een animatie-abonnement (12 animaties per jaar) verhoog je je naamsbekendheid en omzet. Trek elke maand de aandacht van je doelgroep met animaties waarin je iets nieuws deelt.

Verspreid de animaties via de nieuwsbrief, website en social media. Zo kun je bijvoorbeeld een hele leuke Facebook campagne opzetten voor weinig geld. Samen met jou bedenken wij leuke acties om nieuwe klanten te trekken, zoals deel & like acties op Facebook. Zodra mensen jouw animatie delen of liken maken zij kans op een leuke prijs.

VRAAG & ANTWOORD

WAT KOST HET?

Neem voor prijzen contact met ons op via info@art-unit.nl.

WAT IS DE LEVERTIJD?

Onze klanten leveren ons voor de 14e van elke maand een korte briefing aan. Je ontvangt dan vervolgens vóór de 1e van de nieuwe maand je animatie in HD kwaliteit. Deze is direct klaar om gepubliceerd te worden.

HOE WERKT HET?

Wij ontwerpen eenmalig een lay-out voor je animatie. Vervolgens kun je ons elke maand vóór de 14e de content aanleveren (foto’s, afbeeldingen, video’s en/of audio). Ook kun je ervoor kiezen om alleen het thema/onderwerp aan te geven. In het laatste geval passen wij de tekst voor je aan.

WAT LEVERT HET MIJ OP?

Met een animatie bereik je elke maand een groot online publiek. Dit vergroot je naamsbekendheid, een betere online vindbaarheid, een grotere toestroom aan klanten en uiteindelijk een toename in omzet.

portfolio

53 KEER MEER KANS OM GEVONDEN TE WORDEN!

De investering in video wordt al snel terugverdiend door een betere vindbaarheid van je website op internet. Een website met video maakt volgens Forrester Research 53 keer meer kans om op de voorpagina van Google te komen. Dit resulteert natuurlijk in meer bezoekers en aandacht voor jouw bedrijf en product.

Op dit moment bestaat al 57 procent van het internetverkeer uit videocontent, volgens Cisco groeit dit in 2017 zelfs naar 69 procent. Genoeg reden dus om op die videoboot te springen!

EVENEMENTEN

EVENEMENTEN

Deel acties en evenementen. Organiseer bijvoorbeeld een prijsvraag of kleurwedstrijd

ALGEMENE INFORMATIE

ALGEMENE INFORMATIE

Deel info over (gewijzigde) openingstijden, reserveringen, klantenkaart, productuitleg en vacatures

FEESTDAGEN

FEESTDAGEN

Breng producten extra onder de aandacht rond feestdagen, zoals valentijn, vaderdag, moederdag, pasen en kerst

VEELGESTELDE VRAGEN

VEELGESTELDE VRAGEN

Geef antwoorden op veelgestelde vragen

VERZENDING EN LEVERTIJDEN

VERZENDING EN LEVERTIJDEN

Geef informatie over betaling, verzending en levering

SPECIALE ACTIES

SPECIALE ACTIES

Deel speciale acties, zoals deel & win op Facebook acties

NIEUWE PRODUCTEN

NIEUWE PRODUCTEN

Maak nieuwe producten direct bekend en leg uit hoe het werkt

BETAALWIJZE

BETAALWIJZE

Hoe werkt betaling en is het veilig?

WAAR KUN JE JE ANIMATIES DELEN?

Heb je weinig tijd, maar wil je toch snel online bekend worden? Leuke animaties worden vaak geliked en gedeeld op Facebook. In het ontwerp van jouw animatie kunnen wij ook een speciale deel en win actieslide opnemen. Mensen die jouw bericht delen maken dan kans op een cool welkomstcadeau of een kortingsbon.

FACEBOOK
FACEBOOK

Zorg dat mensen jouw bedrijf weten te vinden op Facebook

WHATS APP
WHATS APP

Iedereen heeft whats app. Deel snel leuke animaties

YOUTUBE
YOUTUBE

Online video is razend populair en groeit elke dag

PINTEREST
PINTEREST

Deel producten op Pinterest en trek meer bezoekers

TWITTER
TWITTER

Twitter biedt veel kansen voor jouw bedrijf

INSTAGRAM
INSTAGRAM

Instagram is helemaal hot. Creëer meer volgers

MEERDERE STIJLEN MOGELIJK

GRAFISCH
GRAFISCH

Een strakke en moderne animatiestijl. De lijnen zijn strak en je kunt kiezen uit meerdere kleuren. Less is more.

2D STIJL
2D STIJL

Een spannende en hippe animatiestijl. Jouw bedrijf en producten worden op een kleurrijke manier weergegeven.

FOTO'S EN VIDEO
FOTO'S EN VIDEO

Geef een geheel eigen invulling aan je animaties d.m.v. foto’s en video’s van je bedrijf, producten en medewerkers.

HANDGETEKEND
HANDGETEKEND

Straal ambacht uit met handgetekende illustraties. De illustraties kunnen overvloeien in bijv. echte foto’s.

HOE WERKT HET?

Lever ons elke maand vóór de 14e de bestanden aan die je in jouw informatie verwerkt wilt hebben voor de volgende maand. Dit kan zijn: tekst, foto’s, afbeeldingen en video’s. Je mag natuurlijk ook alles in één keer sturen voor het hele jaar. Houd het zo beknopt en kant-en-klaar mogelijk.

TEKST

TEKST

Tekst in word of zet het op de mail

AUDIO

AUDIO

Muziek of geluid in MP3, WAV of M4A (max. 9 MB groot)

AFBEELDINGEN

AFBEELDINGEN

Afbeeldingen in JPG of PNG. Indien beeldvullend: minimaal 1920 x 1080 pixels groot

VIDEO

VIDEO

Video’s in MP4 of SWF (max. 9 MB groot)

MEER VRAGEN & ANTWOORDEN

WIE ZIJN JULLIE?

Wij zijn een creatieve reclamestudio en gevestigd in Prinsenbeek (Noord-Brabant). Wij maken o.a. animaties voor zelfstandig ondernemers die graag een groot online bereik willen hebben. Wij werken nauw samen met onze partner Dutch-Animations. Ook kun je ons inschakelen voor websites en creatieve reclame-uitingen.

IS EEN PERSOONLIJKE KENNISMAKING MOGELIJK?

Uiteraard komen we graag vrijblijvend bij je langs om alle mogelijkheden met je door te spreken, zoals bijvoorbeeld de stijlen. Wij zorgen ervoor dat de animaties zoveel mogelijk aansluiten op jouw wensen.

HOEVEEL TIJD KOST HET MIJ?

Heel weinig! Juist daarom zijn korte animaties zo aantrekkelijk voor zelfstandig ondernemers. In een korte animatie kun je veel vertellen. Het kost je hooguit 5 minuten per maand.  Het enige wat jij hoeft te doen is ons vóór de 14e van elke maand de informatie te sturen die je in je animatie wilt hebben voor de volgende maand. Zo simpel is het.

WAT MOET IK AANLEVEREN?

Stuur ons vóór de 14e van elke maand een zo kort mogelijke briefing (max. 10 regels tekst). Dat wil zeggen: welke boodschap wil je in je animatie? We kunnen de content van een voorgaande maand opnieuw gebruiken of je stuurt ons nieuwe foto’s, afbeeldingen, audio en/of korte video’s (het formaat afbeeldingen en foto’s dient zo groot mogelijk te zijn).

MOET IK 12 ANIMATIES PER JAAR AFNEMEN?

Onze pakketprijzen zijn gebaseerd op jaarabonnementen (12 animaties in 12 maanden tijd). Hierdoor zijn de animaties uiterst voordelig en kom je vaak (maar niet te vaak) in beeld op social media. Indien je een prijs wilt weten voor jouw animaties, neem dan even contact met ons op.

UIT WELKE STIJLEN KAN IK KIEZEN?

Hierboven zie je de 4 verschillende animatiestijlen. Je kiest de animatiestijl voor de periode van een jaar (12 maanden). Vervolgens maken wij op basis van jouw wensen eenmalig een ontwerp. De content veranderd natuurlijk wel elke maand. Na 12 maanden kun je weer voor een andere animatiestijl kiezen met bijbehorend nieuw ontwerp.

HOELANG DUURT MIJN ABONNEMENT?

Je abonnement gaat in vanaf het moment dat wij de 1e animatie naar je gestuurd hebben en voor de duur van 12 maanden. Na deze 12 maanden wordt je abonnement stilzwijgend verlengd en kun je je abonnement per maand opzeggen.

KUNNEN JULLIE PROFESSIONELE FOTO’S MAKEN?

Dat is zeker mogelijk en raden wij sterk aan. Met mooie (product)foto’s zet je jouw bedrijf of product natuurlijk het beste op de kaart. De eerste indruk die mensen online van jouw bedrijf of product krijgen is bepalend. Onze professionele fotograaf komt bij jou langs om prachtige foto’s te maken van jouw producten, winkel, personeel, klanten of van een evenement. Deze foto’s worden jouw eigendom en verwerkt in je animaties. Neem voor de kosten even contact met ons op via info@art-unit.nl

WIL JE GRAAG MEER WETEN?