Zorg dat u geen potentiële klanten misloopt

Social media vergt veel tijd. Tijd dat veel ondernemers niet hebben. Ga met ons in gesprek en samen met u bekijken wij hoe uw bedrijf het beste op de kaart gezet kan worden, zoals de soorten kanalen en de frequentie. U kunt vervolgens al uw social media activiteiten aan ons uitbesteden voor een vast bedrag per maand.

VEELGESTELDE VRAGEN

Wat voor soort characters kunnen jullie maken?

U kunt bij ons terecht voor 2D, 3D en handgetekende characters. Een character geeft uw bedrijf een persoonlijke uitstraling en straalt vertrouwen uit naar uw klanten. Neem voor alle mogelijkheden contact met ons op:

info@art-unit.nl 

+31(0)76 542 28 79

Bekijk hier enkele voorbeelden van characters

Waarin onderscheidt Art-Unit zich?

Art-Unit is een snel schakelend creatief bureau dat zelf produceert én samenwerkt met gespecialiseerde freelancers die hun vak verstaan. In al ons werk streven wij perfectie na. Bij ons vindt u een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. In ruim 30 jaar hebben wij een scherp oog ontwikkeld voor details en ervaring in elke branche.

Onze kernwaarden zijn:

  • Snel schakelen (ook spoedklussen en in weekenden)
  • Altijd bereikbaar per mail en telefoon
  • Na 30 jaar ervaring oog voor detail
  • Creativiteit en onderscheidend vermogen
  • Groot creatief netwerk voor beste prijs-kwaliteitverhouding
Zijn whiteboard animaties en cartoons zakelijk genoeg voor mijn bedrijf?

Uit ervaring weten wij dat whiteboard animaties niet branchegebonden zijn. Sterker nog, de meeste van onze klanten die cartoons of animaties laten maken zijn werkzaam binnen de zakelijke dienstverlening. Zij geven aan dat het juist een uitstekende manier is om droge of ingewikkelde materie op een luchtige manier te communiceren naar hun klanten. Hierbij geven zij aan dat het gebruik van humor een belangrijke factor is waardoor mensen hun bedrijf onthouden.

Zo hebben wij cartoons en whiteboard animaties gemaakt voor zeer uiteenlopende klanten, van financieel dienstverleners tot provinciale overheden. Het is een manier van communicatie dat veel mensen aanspreekt, van jong tot oud. Vanzelfsprekend houden wij u tijdens het gehele traject nauw betrokken en kunt u desgewenst voor een wat zakelijke of schematische tekenstijl kiezen.