WAT KOST EEN WHITEBOARD ANIMATIE?

Wij vertellen u graag hoe de kosten voor een whiteboard animatie zijn opgebouwd en waar u op moet letten.

Gesprek op locatie inbegrepen?

U wilt graag de kosten weten van een whiteboard animatie. Alles begint met het uitvoerig doornemen van uw wensen. Zo’n eerste kennismakingsgesprek is cruciaal in het proces, maar veel bedrijven bespreken dergelijke zaken over de telefoon. Bij ons kunt u kosteloos een vrijblijvend kennismakingsgesprek aanvragen.

script inbegrepen?

Vaak betaalt u voor een script extra kosten. Let hier goed op bij het zoeken naar een aanbieder die whiteboard animaties maakt. Bij ons betaalt u niets extra voor het script.

Ideeën

Voordat geïllustreerd wordt, wilt u natuurlijk eerst graag ideeën op papier zien. Mocht u het hier niet mee eens zijn dat kunt u hier nog figuurlijk op schieten. Bij ons ontvangt u, voordat gestart wordt met illustreren, de ideeën op papier. Ook hier zijn geen extra kosten aan verbonden.

Waarvoor kunt u whiteboard animaties gebruiken?

CALL TO ACTION

In een whiteboard animatie kunt u mensen aanzetten tot actie. Maak uw publiek enthousiast en haal ze uit de luie stoel. 

PRESENTEREN

Schud uw publiek wakker met een spetterende whiteboard animatie en zorg dat uw verhaal nog lang blijft hangen!

TRAINING & E-LEARNING

Verduidelijk de lesstof met een leuke (interactieve) uitleganimatie en zorg dat iedereen met een 10 de klas of online cursus verlaat.

Unique selling points

Waarin blinkt uw bedrijf uit? Maak indruk door successen in getekende vorm aan uw fans te laten zien.

Uitleg product en dienst

Leg uit hoe uw meest populaire producten werken of hoe klanten gebruik kunnen maken van uw diensten.

Herkomst en MVO

Waar komen uw producten vandaan? Uit welke stadia bestaat het productieproces en wat doet u om een eerlijke herkomst te waarborgen?

Organogram

Laat zien wat de verschillende afdelingen binnen het bedrijf precies doen en plaats de whiteboard animatie op intranet.

Verandermanagement

Mensen hebben vaak weerstand tegen verandering. Maak in een whiteboard animatie inzichtelijk welke veranderingen zijn doorgevoerd en welke veranderingen op stapel staan.

Wachtruimte

Niets is vervelender dan wachten. Speel een leuke educatieve whiteboard animatie af op TV of laat de highlights van het bedrijf zien. Zo maakt u van wachttijd echt quality time!

Reacties social media

Wat zeggen uw fans op social media over uw bedrijf? Selecteer de leukste reacties en geef deze getekend weer in uw whiteboard animatie!

Gedragsregels

Uw werknemers maken het bedrijf, maar wat als niet alle neuzen dezelfde kant op staan? Welk gedrag verwacht u van het personeel op de werkvloer alsmede wat zij online over uw bedrijf zeggen?

Beurzen

U betaalt veel geld voor uw stand, dus wilt u zoveel mogelijk bezoekers aantrekken. Vertel iets over uw product of bedrijf in een whiteboard animatie, zodat uw stand de volle aandacht krijgt die het verdient!

Waarom een whiteboard animatie van Art-Unit?

UNIEKE TEKENSTIJL

Art-Unit onderscheidt zich door een unieke tekenstijl. Elke illustratie wordt met de hand getekend en komt niet uit een computerprogramma, wat je bij veel whiteboard animaties ziet.

LAAG GEPRIJSD

Bij ons betaalt u geen verborgen kosten. Ondanks dat wij geen standaard computertekeningen gebruiken zijn onze whiteboard animaties niet duurder. Wij kunnen de prijs laag houden omdat wij zelf produceren.

SCRIPT

Wij helpen u graag met het bedenken van een uniek en aansprekend script voor uw whiteboard animatie. Dit is bij de prijs inbegrepen en u betaalt hiervoor niks extra.

SNEL GELEVERD

Door onze effectieve werkwijze hoeft u niet lang te wachten op uw whiteboard animatie. Door onze jarenlange ervaring werken wij als een geoliede machine waardoor de productietijd kort is.

 • “Toen wij een whiteboard animatie met Tim & Tom Coronel zagen van Art-Unit, wisten wij meteen dat wij met hen een whiteboard animatie voor Maxxis Tyres wilden maken. Na een periode van intensieve samenwerking met Jan Horjus, heeft Maxxis nu een leuke introductie-animatie die wereldwijd kan worden ingezet. Wij kunnen Art-Unit omschrijven als creatief en zeer service- en klantgericht. Wij wensen in de toekomst meer met Art-Unit samen te werken.”

  Mieke Strijk
  Mieke Strijk Communicatiemanager, Maxxis International NL / Reedijk Banden Import BV
 • “Wat heerlijk werken met Art-Unit. Zij denken mee, zijn creatief, snappen waar de klant naar op zoek is, de juiste humor, en dat alles opgeleverd volgens planning. De eerste whiteboard animaties voor een E-learning programma zijn ontstaan. Een prettige samenwerking zo. Het smaakt naar meer.”

  Pauline Teunissen
  Pauline Teunissen Mede-eigenaar, Prezz
 • "Dank je wel, Jan, ik ben écht heel blij met de whiteboard-animatie!!!! Dank voor je moeite, meedenken, energie en snelheid. Ik ga het filmpje nu z.s.m op onze nieuwe site plaatsen."

  John Warrink
  John Warrink Eigenaar, Interro Recherchebureau

VRAAG WAT UW WHITEBOARD ANIMATIE KOST

Wilt u een whiteboard animatie laten maken?

Neem contact op

Weimersedreef 6

4841 KG Prinsenbeek

Tel: +31 (0)76 542 28 79

Mob: +31 (0)6 100 50 50 2