Met cartoons valt u pas écht op

Wilt u écht origineel zijn en opvallen? Jan Horjus (cartoonist) maakt cartoons geheel op maat voor uw bedrijf, met of zonder humor. Vele bedrijven, zelfs in de zakelijke dienstverlening, gingen u voor. Zij plaatsten hun cartoons o.a. op hun website, in de nieuwsbrief of op social media.

Dat humor goed is voor de gezondheid en stress vermindert, weten we allemaal. Het is een luchtige wijze om een boodschap over te brengen. Ook bij serieuze onderwerpen. Pas ook cartoons toe bij vergaderingen, presentaties, seminars, congressen en evenementen, op beurswanden, nieuwsbrieven en social media.

Jan Horjus te Prinsenbeek (nabij Breda) is behalve art-director al meer dan 40 jaar cartoonist en illustrator. Zo leverde hij diverse dagbladen (waaronder De Volkskrant) , magazines en vakbladen cartoons en stripverhalen. Een stukje kopij opsturen is meer dan voldoende voor hem om met een aantal leuke suggesties te komen.

Jan weet met zijn originele ideeën en unieke tekenstijl een hele grote doelgroep in binnen- en buitenland te bereiken. Ook is hij illustrator voor kinderboeken. Cartoons met het onderwerp HR is een geliefd thema van hem. Bijvoorbeeld als het gaat om competenties. Een ander dankbaar onderwerp is lean of verandermanagement.

Overweeg eens een voordelig animatie abonnement om uw product of dienst periodiek onder de aandacht te brengen, bijvoorbeeld met gebruik van characters of stripfiguren.

STEL HIER UW VRAAG