Inspireer personeel of bezoekers met een creatieve muur

Story walls (illustratiewanden) zijn een ontzettend creatieve manier om uw werkomgeving te verlevendigen. De mogelijkheden én doelstellingen zijn eindeloos. Denk aan handgetekende cartoons om een proces te verduidelijken in een bespreekruimte of een mooie fotocollage om het MVO proces transparant te maken in de ontvangstruimte.

Gaat u verhuizen en een nieuwe ruimte of pand betrekken? Of wilt u de bestaande wanden van uw bedrijf of winkel op originele wijze ‘aankleden’? Jan Horjus uit Prinsenbeek (nabij Breda) verzorgt originele en op maat gemaakte illustraties, collages, cartoons en creatieve fotografie bij het inrichten van uw pand of winkel.

Desgevraagd ‘pakt hij verder uit’ met neon als kunstvorm of ontwerpt hij origineel meubilair voor bijvoorbeeld een wachtruimte. Niet alleen voor een bedrijf of winkel maar ook voor ziekenhuis, gemeentehuis, winkelcentrum, sportcomplex etc. Een origineel idee is het vertonen van gedragsregels op een wand in een school of op kantoor. Vergeet uiteraard ook toepassing op een beurs (of beurzen) niet.

Als voorbeelden waarbij illustratiewanden nog meer toepasbaar zijn, kunt u denken aan: een receptie, aula, vergaderkamer of vergaderzaal, kantine etc. Geef de formaten en een beschrijving van uw wensen door en wij maken graag een vrijblijvende offerte op maat.

STEL HIER UW VRAAG