WAAROM EEN WHITEBOARD ANIMATIE LATEN MAKEN?

Krachtig en duidelijk

Met een whiteboard animatie kunt u informatie op een originele en begrijpelijke manier uitleggen. Dat is wat u wilt bereiken. Bovendien associëren mensen uw merk met een positief gevoel!

Online vindbaarheid

Google meet de tijdsduur dat bezoekers op uw website verblijven. De meeste mensen verlaten een website binnen 10 seconden, dus als zij een whiteboard animatie van 1, 5 á 2 minuten bekijken neemt die tijdsduur aanzienlijk toe!

Klantenbinding

Bewegende beelden onthouden mensen veel beter dan tekst. Reken maar dat mensen uw whiteboard animatie onthouden en die lange saaie teksten van uw concurrent direct vergeten!

Toename websitebezoek

Link de whiteboard animatie naar uw website vanaf YouTube, social media en de nieuwsbrief en zorg voor een forse toename aan traffic! Bovendien verschijnt u hoger in de zoekresultaten van Google.

PORTFOLIO WHITEBOARD ANIMATIES

VOOR WELKE DOELEINDEN EEN WHITEBOARD ANIMATIE LATEN MAKEN?

Zet aan tot actie

Een whiteboard animatie is perfect om mensen in actie te laten komen. Druk op de knop en bereik uw doel. 

PRESENTATIES

Weg met die lange saaie teksten waarvan iedereen in slaap valt, maar verlevendig uw presentaties met een whiteboard animatie.

TRAINING & E-LEARNING

Als u een animatie laat maken is deze heel goed te gebruiken voor e-learning modules. Vanzelfsprekend houden wij rekening met het andere cursusmateriaal

WAARIN BLINKT U UIT?

Wat maakt uw bedrijf, product of dienst écht uniek? Wat zijn de onderscheidende factoren waarom mensen voor u moeten kiezen?

GEEF UITLEG OVER PRODUCT OF DIENST

Als u een animatie laat maken kunt u kort en krachtig vertellen hoe uw product of dienst werkt, zowel op de homepage als landingpages.

PEOPLE, PLANET, PROFIT

Vertel waar uw producten vandaan komen en wees transparant over de totstandkoming. Doet u veel moeite voor een betere wereld?
Laat een animatie maken.

Organisatiestructuur

Een animatie laten maken is ideaal om simpel uit te leggen welke afdeling verantwoordelijk is voor wat. Voorkom chaos en verbeter processen.

Verandering

Staan er veranderingen op stapel? Vertel door middel van een animatie wat de veranderingen inhouden en wat er verwacht wordt.

Wachten wordt leuk

Heeft u een TV in de ontvangstruimte? Laat een whiteboard animatie zien op TV waarin u zaken aanprijst. Zo maakt u wachten leuk!

Positieve referenties

Zijn uw klanten tevreden over uw bedrijf, product of dienst? Deel de meest inspirerende reacties in een whiteboard animatie via social media.

Code of conduct

In een whiteboard animatie kunt u eenvoudig uitleggen wat de normen en waarden van het bedrijf zijn en hoe men zich hieraan dient te conformeren.

Beursstand

Opvallen is cruciaal tijdens een beurs. U betaalt hier immers veel geld voor. Het is natuurlijk geen geheim dat bewegende beeld (op een TV of tablet) de aandacht trekt!

WAAROM EEN WHITEBOARD ANIMATIE LATEN MAKEN?

UNIEKE TEKENSTIJL

Art-Unit onderscheidt zich door een unieke tekenstijl. Elke illustratie wordt met de hand getekend en komt niet uit een computerprogramma, wat je bij veel whiteboard animaties ziet.

LAAG GEPRIJSD

Ondanks dat wij geen standaard computertekeningen gebruiken zijn onze whiteboard animaties niet duurder. Wij kunnen de prijs laag houden omdat wij zelf produceren.

SCRIPT

Wij helpen u graag met het bedenken van een uniek en aansprekend script voor uw whiteboard animatie. Dit is bij de prijs inbegrepen en u betaalt hiervoor niks extra.

SNEL GELEVERD

Door onze effectieve werkwijze hoeft u niet lang te wachten op uw whiteboard animatie. Door onze jarenlange ervaring werken wij als een geoliede machine waardoor de productietijd kort is.

 • “Toen wij een whiteboard animatie met Tim & Tom Coronel zagen van Art-Unit, wisten wij meteen dat wij met hen een whiteboard animatie voor Maxxis Tyres wilden maken. Na een periode van intensieve samenwerking met Jan Horjus, heeft Maxxis nu een leuke introductie-animatie die wereldwijd kan worden ingezet. Wij kunnen Art-Unit omschrijven als creatief en zeer service- en klantgericht. Wij wensen in de toekomst meer met Art-Unit samen te werken.”

  Mieke Strijk
  Mieke Strijk Communicatiemanager, Maxxis International NL / Reedijk Banden Import BV
 • “Wat heerlijk werken met Art-Unit. Zij denken mee, zijn creatief, snappen waar de klant naar op zoek is, de juiste humor, en dat alles opgeleverd volgens planning. De eerste whiteboard animaties voor een E-learning programma zijn ontstaan. Een prettige samenwerking zo. Het smaakt naar meer.”

  Pauline Teunissen
  Pauline Teunissen Mede-eigenaar, Prezz
 • "Dank je wel, Jan, ik ben écht heel blij met de whiteboard-animatie!!!! Dank voor je moeite, meedenken, energie en snelheid. Ik ga het filmpje nu z.s.m op onze nieuwe site plaatsen."

  John Warrink
  John Warrink Eigenaar, Interro Recherchebureau

VRAAG DE PRIJS VAN UW WHITEBOARD ANIMATIE AAN